2022 Shanghai Wanyu Medical Equipment Co., Ltd. –taamilo fau fale

Ina ia faʻatamaoaigaina le olaga faʻaleaganuʻu o tagata faigaluega ma faʻaleleia le tulaga faʻaletino o tagata faigaluega.Ia saga faaleleia atili le faigauo i le va o paaga.Na fa'atūina e le matou kamupani se ta'amilosaga faufale - feiloa'i ma Hulunbuir

O le fale o le au e ono aso e tumu i mataupu ma ala.O se faagasologa mai le sasa, mai le le masani i le masani.Pe o se taʻaloga taʻaloga poʻo se asiasiga asiasi, ua matou faʻaaogaina i se siosiomaga toʻafilemu, ma ua faʻateleina foi le tele o le aganuu ma le faʻatau oloa. E manaʻomia e se 'au sili ona lelei se atemosifia faʻatasi ma le tacit, malamalama tacit i le galuega, masani i manatu galue, ma e oo lava i le mana o le felagolagomai, o ia mea uma e taua tele.

shanghai wanyu meafaigaluega faafomai co,.ltd

Shanghai Wanyu Medical Equipment Co., Ltd.o loʻo faʻatautaia tele i le faʻatau atu o mea faʻafomaʻi, e taulaʻi atu i le maketiina o meafaigaluega potu taʻavale, e aofia ai moli faʻaogaina, laulau faʻataʻitaʻi, ma pendants faafomaʻi.O le laina atoa o oloa o loʻo faʻatau atu i le lalolagi atoa, ma e iai a matou paaga faʻapitoa i le tele o atunuu i Europa ma Amerika. I Iuni 2003, na faʻatupeina e le kamupani le faʻavaeina o se fale gaosi oloa faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosiga o meafaigaluega faafomaʻi mo le faʻaogaina. potu.


Taimi meli: Sep-28-2022