E le mafai ea ona fa'apipi'i se molī fa'alo i totonu ole Potu OR e Maulalo le Folafola?

I le tele o tausaga o faʻatauga ma le gaosiga o le poto masani, ua matou iloa ai o nisi tagata faʻatau e matua le mautonu pe a faʻataumoli galue.

Mo amoli fa'aoga fa'alo, o lona maualuga faʻapipiʻi lelei e 2.9 mita.Ae i Iapani, Taialani, Ekuatoa, poʻo nisi o atunuʻu Aferika, o latou fale taʻavale e masani lava ona maualalo ifo i le 2.9 mita le maualuga.E le mafai ona latou faapipiiina le taualugamoli galue?

O iinei tatou te manaʻomia ai le faʻalauiloaina o se fesili e uiga i le maualuga o le faʻapipiʻiina, ma e tatau ona faʻamaonia ma le tagata faʻatau aʻo leʻi tuʻuina se poloaiga.O le mea e taʻua o le maualuga o le faʻapipiʻiina, o lona uiga, o le maualuga o le fola, e faʻatatau i le maualuga mai le taualuga teuteu i le eleele, ae le o le maualuga mai le taualuga i le eleele.Ioe, o loʻo i ai pea nisi potu taʻavale e le o iai lenei faʻalo teuteu.Mo lenei ituaiga potu taʻavale, o lona maualuga faʻapipiʻi o le mamao mai le taualuga i le eleele.

Toe foʻi i le autu, o a ituaiga o fofo o loʻo ia i tatou o se faʻapolofesa faʻatau moli moli ma le 20 tausaga.Fa'amolemole siaki le fa'atauga i le va o a'u ma la'u tagata fa'atau fou Ekuatoa.

O lo'o fa'atau e le tagata fa'atau se moli fa'aogaina o le LED ulu-lua mo le falema'i manu.Aʻo leʻi tuʻuina le faʻatonuga, ou te manaʻomia o ia e tuʻuina atu le maualuga faʻapipiʻi.O le ata o loʻo i lalo o le fuaina o le maualuga na ia toe faafoi mai.

E le mafai ona fa'apipi'i se molī fa'aalo i totonu ose po'o po'o le maualuga ole fogafale1

Ua faʻamaonia mulimuli ane o le maualuga o le fola e naʻo le 2.6 mita, lea e le fetaui ma le maualuga maualuga o le 2.9 mita.
Ina ua uma ona iloiloina le maualuga lautele o fomaʻi ma le maualuga o le siiina o le laulau taʻavale, na matou filifili e faʻaaogaina se fuafuaga faʻapipiʻi faʻapitoa.
Na matou toe mamanuina le mea e teu ai moli ma faia ni ata mo tagata faatau e faʻamaonia.E malie le tagata o tausia i la matou fuafuaga mamanu.
A maeʻa ona maua oloa ma faʻaaogaina mo se vaitaimi, e matua faamalieina le tagata faʻatau.

Manatu Fa'afofoga a le Falema'i Veterina1

Mulimuli ane, a o asiasi atu i lona potu tipitipi fou, na toe oka ai e lana uo fomai se LED ulu-luamoli galue.

Manaia tali1

O iinei, ou te faafetai faamaoni i le fomai manu na fesoasoani e faasino aʻu.E tatau ona avea ma a tatou oloa faatuatuaina ma le magafagafa pe a uma ona faatau atu auaunaga ua siitia ai fomai.

E ala i lenei mataupu fesoʻotaʻiga, matou te iloa o le potu taʻavale ma le maualuga o le fola o le 2.6m o loʻo i ai pea tulaga mo le faʻapipiʻiina o le taualuga.moli galue.
Ae o loʻo i ai nisi tulaga, e pei o le maualuga o le potu taʻavale e naʻo le 2.4m, i lenei tulaga, matou te fautuaina tagata faʻatau e faʻaoga puipui-ituaigamoli galuepo'o le feavea'imoli galue.
Lalo o loʻo i ai foi a matou ata faʻapipiʻi mo faʻamatalaga.

Mai le vaitau o le halogen OT malamalama i le LED OT malamalama, o la matou kamupani e toetoe lava 20 tausaga o le poto masani i le mamanu, gaosiga ma le faʻapipiʻiina o moli taʻavale i le fale ma fafo.

O le mea lea, i le avea ai ma se tagata fa'atau, pe a iai ni au fesili e uiga i lemoli galue, e mafai ona e faʻatalanoa i matou i luga o le itulau suʻesuʻe, matou te fiafia e foia.

E tusa lava pe leai se fefaʻatauaʻiga, o lenei faʻamatalaga taua fesoʻotaʻiga e mafai ona fesoasoani ia i matou e faia ni fuafuaga sili atu i le faʻatauga i le lumanaʻi.


Taimi meli: Tes-10-2020