Laua'i Fa'agaioiga fanua

O le tele o atunuu ma itulagi o le lalolagi o loʻo i ai i le taimi filemu, ae o loʻo i ai pea feeseeseaiga laiti i le va o nai atunuu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taua talu ai nei Palesitina-Isaraelu.Mo falemaʻi o le malae i totonu o le militeri, e manaʻomia mea faigaluega faʻapitoa ma feaveaʻi.

O fitafita na manua tigaina i le taua e manaʻomia se taimi umi o le taotoga, ae afai latou te le liliu mo se taimi umi, o le a poloka le toto i le lotoifale, ma o nisi maso o le a oomi mo se taimi umi, e le mafai ona toe faʻaleleia. .Ae o le liliu i nisi taimi o le a faʻateleina ai galuega a le aufaigaluega fomaʻi.

E tusa ai ma nei manaʻoga moni, na matou mamanuina se ituaiga fou o le laulau faʻagaioia a le militeri e gaugau, mama ma feaveaʻi, ma e mafai ona siitia ma faʻaititia.

Mechanical -Field -Galue -Laulau

Field-Galue-Laulau

Fa'avae galue fa'apitoa

O le laulau fa'atino e aofia ai vae laupapa, laupapa suilapalapa, laupapa pito i tua, ma ulu laupapa.O nei laupapa e fesoʻotaʻi uma e se faʻapipiʻi loka faʻasolosolo.

O lo'o fa'amautūina le tino laulau fa'agaoioi a le militeri i luga o le fa'avaa pito i lalo e ala i le fausaga fa'ae'e muamua.E fa'atulaga se nofoa fa'amau i luga o le masini si'i muamua, ma fa'amau le nofoa fa'amau i le tootoo lagolago e ala i le nofoa fa'amau muamua.O la'au lagolago o lo'o fa'apipi'i fa'atasi ma fa'amau fa'amau i itu uma e lua o le pito i lalo o le tino moega.O le pito i lalo o le tino o le moega o loʻo tuʻuina atu foʻi ma se masini faʻatonutonu muamua mo le faʻatonutonuina o le faʻasaga i luma ma tua o le tino moega faʻaogaina ma se masini faʻatonutonu lona lua mo le faʻasaga agavale ma le taumatau.

Military-Portable-Field-Operating Table

Ua vaevaeina le tino o le laulau feavea'i o le laulau i le tele o vaega o le moega, ma o vaega ta'itasi o le laupapa o lo'o fa'atonuina ina ia si'itia ma liliu e ala i se masini fa'atonutonu, ma suia ai le taoto ma le moe o le tagata ma'i ma suia le fa'amalosi maso.

Parameter.

Aofa'i umi 1900mm

Aotelega 520mm

O le lautele pito i luga 475mm

Maualuluga 750-1000mm

Trendelenberg 35º

Su'e Trendelenberg 35º

Fa'asaga i tua 25º

Aveese ulu-vaega umi 340mm

Ave'ese le vaega ulu fa'asaga 90º +60º

Aveese ulu-vaega umi 580mm

Umi-vaega nofoa 440mm

O le vae-vaega umi 570mm

Fa'asagaga vae-vaega -90º +50º

O le mafiafia o papatusi pito i luga 10mm

Maxi X-ray kaseti lapoa 300x400mm

X-ray translucent antistatic mattresses mafiafia 40mm

Aofa'i mamafa ma mea fa'aoga 80kg

O le mamafa o le vaega pito sili ona mamafa 30kg

Numera o vaega pe a malepe (sei vagana ai mea fa'aoga) 5

Taimi fa'atasi mo le 1 tagata (e aunoa ma meafaigaluega) 1 min

Tulaga vevela mo le teuina/fa'aoga -15ºC /+50ºC

Military -Field-Operating Table


Taimi meli: Me-26-2021