E fa'afefea ona fa'amautinoa le fa'aogaina o le a'afiaga o le fa'afoma'i?

I se faaupuga faigofie, o le pendant medical o se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina meafaigaluega i totonu o le falemaʻi.Pe a faʻaaogaina lenei meafaigaluega, e manaʻomia e tagata uma le faʻaogaina o manaʻoga o le alalaupapa faʻamalolo faʻafomaʻi, ina ia mautinoa ai le faʻaogaina o le aoga.

tā'ai faafoma'i
tāga faafomai-1

1. Faʻamalosia le faʻalauiloaina o le saogalemu: Mo le aufaigaluega talafeagai, ina ia ausia le saogalemu o le gaioiga, e manaʻomia ona faʻaleleia ma faʻavae a latou lava faʻalauiloaina.I aso ua tuanaʻi, e toʻatele pule na leai se malamalama.O tulaga saogalemu o loʻo pipii foi i se tulaga maualalo, lea e le mafai ona ausia.

2. Faʻamalosia o tomai faʻapolofesa: Mo fomaʻi faʻamalolo alalaupapa pule, e manaʻomia le faʻamalosia o latou tomai faʻapitoa, e le gata i aʻoaʻoga, ae faʻapea foʻi i pulega faʻapitoa.

3. Manaoga faʻaoga faʻapitoa: O faʻaaliga faʻatinoga o vaega taʻitasi o meafaigaluega e manaʻomia le suʻeina masani.O le taimi lava e maua ai so'o se fa'aletonu, e mana'omia ona lafoa'i i se taimi talafeagai.Le fa'apitonu'u fa'aletonu o le a matua fa'alavelave ai le galuega atoa.

4. Tausiga autu: E tele vaega faʻamalosia i meafaigaluega e manaʻomia ona taulaʻi i le tausiga, lea e manaʻomia ona faʻavae i luga o le faʻavae o le tikeri vaivai o le uamea e masani ona masani ai, mo le au faʻatautaia talafeagai, asiasiga i aso uma e manaʻomia le faʻamasinoina o le fesoʻotaʻiga mautu o vaega taʻitasi, pe a maua soʻo se tulaga faʻalavelave e tatau ona faʻamaumau i le taimi, Naʻo le gauai atu i le tausiga o oloa alalaupapa faʻamalolo faʻamalolo e mafai ona sili atu le puipuia o le tupu mai o nisi faʻalavelave, lea e taua tele mo le saogalemu o taotoga.


Taimi meli: Apr-15-2022